Přejít na obsah stránky

Domácnosti na Písecku opět obcházejí podvodníci, kteří chtějí vybírat nedoplatky za odběr pitné vody.

Domácnosti na Písecku opět obcházejí podvodníci, kteří chtějí vybírat nedoplatky za odběr pitné vody. " V některých případech přijdou osobně, někde dopředu zatelefonují a řeknou si přímo o konkrétní částku," říká mluvčí společnosti ČEVAK, která na Písecku provozuje vodohospodářskou infrastrukturu Jitka Kramářová.

Odběratel, u jehož dveří zazvoní člověk vyžadující peníze na nedoplatek za odběr pitné vody, má hned několik možností, jak si ověřit, že se skutečně jedná o pracovníka vodárenské společnosti ČEVAK a. s.

Nikdy takto nepostupujeme, naši pracovníci nevybírají peníze v hotovosti, navíc ve většině případů jezdí naši lidé viditelně označeným autem s logem firmy. Zároveň jsou povinni prokázat se firemní průkazkou s fotografií. Na firemním průkazu je uvedeno i číslo občanského průkazu a naši zaměstnanci se v případě požádání musejí prokázat i občanským průkazem. V případě, že existuje pochybnost, zda se jedná o zaměstnance společnosti ČEVAK, kontaktujte nás prostřednictvím zákaznické linky 844 844 870. Zde ověříme, zda se jedná o našeho zaměstnance v terénu, či nikoliv

Přejít na navigaci