Přejít na obsah stránky

V noci z úterý na středu (23. – 24. 8.) budou zaměstnanci společnosti ČEVAK a.s. měnit hlavní vodovodní uzávěr (šoupě) na sídlišti Logry v Písku. Výměna si vyžádá odstávku dodávky pitné vody pro tuto lokalitu.

Šoupě, které se nachází na hlavním vodovodním řadu o průměru 300 mm z vodojemu Logry směrem do města, je již nefunkční a musí se nahradit novým. Aby odstávka co nejméně omezila obyvatele sídliště, budeme dělat všechny práce v nočních hodinách. Přesto se všem za komplikace omlouváme.

Práce začnou v úterý ve 21.00 a potrvají do středečních ranních hodin. Po dobu odstávky budou na sídlišti obyvatelům k dispozici čtyři cisterny s pitnou vodou a to v ulicích Jaromíra Malého, Otakara Jeremiáše, Zborovská a v místě nové zástavby sídliště. Jakmile bude nové šoupě osazeno, přistoupí vodohospodáři k odkalení vodovodní sítě. Přesto se může stát, že lidem poteče krátkodobě z kohoutků zakalená voda. Takovou vodu doporučujeme odtočit, dokud znovu nepoteče z kohoutku čirá. Pokud by přece jen došlo k jejímu požití, není nutné se ničeho obávat. Voda je pod nepřetržitou kontrolou.

Pokud by zákal vody přetrvával, žádáme obyvatele, aby se obrátili na bezplatnou linku společnosti 800 120 112.

Přejít na navigaci