Přejít na obsah stránky

Fabula Nebula, Otakárek Přemyslový, Čevava nebo Vodásek. Do konce července mohli lidé navrhovat ta nejhezčí jména pro sochu Alexandry Koláčkové, která nyní zdobí Piaristické náměstí v Českých Budějovicích. V září se "Zvíře" nejen dočká svého křtu, ale přemístí se do areálu společnosti ČEVAK a.s. pod Vodárenskou věž na Mánesově ulici

Jaké jméno nakonec získá, můžete ovlivnit i vy! Hlasujte pro jeden z více než 60 návrhů na www.vodarenskavezcb.cz a to až do 6. září. Autora jména, které získá největší počet hlasů, vyhlásíme na koncertu folkových kapel v pátek 11. září. Čeká jej odměna od partnera akce společnosti O2 Czech Republic a.s. Už můžeme prozradit, že jí bude mobilní telefon Samsung Galaxy S5.

Koncert, který se uskuteční pod Vodárenskou věží, zahájí víkendovou akci Vodárna otevírá... Jejím prostřednictvím chceme lidem představit zrekonstruovaný areál, který jim od září nabídne další volně přístupné místo k odpočinku, relaxaci a poznávání. Návštěvníky čekají komentované prohlídky Vodárenské věže s překvapením, naučná stezka o historii vodárenství ve městě, hry, divadlo a další atrakce a soutěže nejen děti, ale i dospělé.

Přejít na navigaci